Ania heeft één doel in het leven – seks hebben met 100.000 mannen

Seks hebben is een van de meest intieme dingen die we kunnen ervaren. Dat geldt echter niet het geval voor Ania Lisewska, een vrouw uit Polen. Haar droom is om met zoveel mogelijk mannen seks te hebben. Het maakt niet uit wie ze zijn of waar ze vandaan komen.

100.000 bedpartners

Haar doel is om met 100.000 verschillende mannen het bed in te duiken, wat de jonge vrouw de officieuze wereldkampioen zou maken. Ze zegt dat dat haar het wereldrecord zou opleveren, zelfs als er geen officieel record te verslaan is.

Toen Ania 21 jaar oud was, begon ze aan haar seksreis. Tegen die tijd had ze al met 284 verschillende mannen geslapen. Een ongelooflijk hoog aantal voor een gemiddeld persoon. Toch komt het niet eens in de buurt van haar uiteindelijke doel.

Wereldwijde reis

Op het begin richtte Ania zich op sekspartners in Polen en de rest van Europa. Ze gaf echter toe dat andere delen van de wereld interessant klonken. Aanvankelijk twijfelden velen of de 21-jarige het serieus meende. Maar toen publiceerde Ania een Facebook-pagina waar je haar opmerkelijke reis kon volgen.

Ania stelde ook regels op voor wat zij als een wereldrecord beschouwde. Een seksontmoeting zou alleen geldig zijn als het met een nieuwe man was. Het proces moet ook minstens 20 minuten duren. Wij hopen dat Ana het leven leidt dat ze wil. Ambitieus is het in ieder geval wel, en opmerkelijk.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven