Angstaanjagende laatste trailer verschenen van Saw X

Horrorliefhebbers opgelet! Vanaf 19 oktober kunnen jullie je hart ophalen in de Nederlandse bioscopen met de release van Saw X. Een angstaanjagende trailer is vandaag verschenen, en deze tiende toevoeging aan de beruchte SAW-franchise belooft een bloedstollende ervaring te worden.

Terugkeer van Jigsaw

Tobin Bell keert terug als de angstaanjagende Jigsaw, en deze keer heeft hij een reeks nieuwe vallen en “spelletjes” in petto. De film speelt zich af tussen Saw en Saw II en werpt nieuw licht op het verhaal.

Indrukwekkende Rotten Tomatoes-score

Saw X wordt ook op Rotten Tomatoes goed ontvangen, met een score van tachtig procent en een publieksscore van negentig procent. Hiermee is de film de best beoordeelde in de SAW-franchise tot nu toe. Amerikaanse critici noemen het zelfs de beste SAW-film tot nu toe. Criticus Hannah Strong omschreef de film als “een bloederig leuke tijd”.

Plot

John Kramer reist naar Mexico voor een riskante medische ingreep in de hoop op genezing, maar ontdekt dat het een oplichterij is om de meest kwetsbaren te bedriegen. Vastbesloten om wraak te nemen, gebruikt de beruchte seriemoordenaar ingenieuze vallen om de rollen om te draaien ten opzichte van de oplichters. Maak je klaar voor een laatste film vol spanning en gruwel, en om nog één keer Jigsaw’s iconische, maar angstaanjagende woorden te horen: ‘It’s time to play a game…’

Bekijk hier de bloedstollende trailer van Saw X:

Durf jij het aan?

Scroll naar boven