Angela de Jong laat niets over van Gordon als jurylid K2 Zoekt K3

Angela de Jong laat niets over van Gordon. Zij vindt hem vreselijk als jurylid bij de K2 Zoekt K3 show. Ze vindt gordon ‘kampioen platheid’. Dit past absoluut niet bij een amusementsshow voor het gezin.

Veel kritiek

Veel mensen hebben kritiek geleverd op Gordon als jurylid bij het programma K2 Zoekt K3. Kijkers zijn woedend en vragen zich af hoe het kan dat iemand die zo grofgebekt is, jurylid kan worden bij een familieshow. Angela de Jong is het hier helemaal mee eens.

Zij snapt er niks van dat Gordon door SBS 6 op deze functie is gezet. “Het was een ongeluk dat je van kilometers afstand zag aankomen”, schrijft Angela. “Om totaal onbegrijpelijke redenen hebben de hoge heren van deze bedrijven (Studio 100 en SBS 6, red.) namelijk besloten Gordon in de jury te zetten.”

Angela vindt dat Gordon echt de hele show verpest “Twee uur en een kwartier moest ik aanzien hoe Gordon als een olifant tekeerging in de suikerspinroze porseleinkast die K3 heet.”

Hoe Gordon omgaat met de vrouwelijke kandidaten is ook niet goed “Elke jongeman die er maar een beetje leuk uitzag of een hysterisch roze pakje droeg, ging natuurlijk wél door.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven