Angela (72) trouwt met CJ (26) uit Nigeria: ”Ik ben zijn droomvrouw”

Angela (72) trouwt met CJ (26) uit Nigeria: ''Ik ben zijn droomvrouw''

De 72-jarige Angela Nwachukwu uit Engeland werd compleet verliefd op een man die haar via Facebook een berichtje stuurde. Binnen twee maanden besloot Angela om met CJ (26) uit Nigeria te trouwen. Nu is ze kapot verdriet: CJ krijgt geen visum.

Facebook

Tegen DailyMail doet Angela haar verhaal. ”Ik zag dat een jonge, knappe man me een vriendschapsverzoek gestuurd had en kon mijn geluk niet op. ” Nadat ze eerst sceptisch was over het verzoek, besloot ze het toch maar te accepteren. Binnen een minuut stuurde CJ haar een bericht.

”CJ vond mijn profielfoto heel mooi en vertelde dat hij mij had uitgekozen omdat ik zo knap ben”, zo stelt Angela. CJ en Angela bleven uren met elkaar praten en Angela voelde de vlinders in haar buik opkomen. ”Hij vroeg me of ik gescheiden was en of ik kinderen had. Het was heel fijn.”

Huwelijksaanzoek

Angela’s zonen vonden het vreemd dat CJ ineens op de pagina van hun moeder opdook. Ze hebben daarop de Facebook-pagina van CJ ‘onderzocht’, maar konden niets verdachts vinden. De zonen concludeerden dat CJ oprechte gevoelens voor hun moeder had.

Na een maand via Facebook te hebben gesproken, besloot CJ een huwelijksaanzoek te doen middels een videocall. Angela accepteerde dat meteen en vloog naar Nigeria om haar aanstaande man voor het eerst te zien en om direct te trouwen. ”Ik kon mijn geluk niet op. Eigenlijk wilden we wachten tot de huwelijksnacht, maar we konden niet van elkaar afblijven. CJ zei dat hij nog nooit zo’n mooi lichaam had gezien.”

Angela (72) leert CJ (26) uit Nigeria kennen via Facebook en trouwt met hem: ''Ik ben zijn droomvrouw''

Geen visum

Nu Angela weer thuis is, mist ze CJ verschrikkelijk. Ze probeert een visum voor hem te regelen, maar de autoriteiten zijn daar niet enthousiast over. Ze denken dat Angela gebruikt wordt voor een visum.

Volgens Angela is dat onzin. ”CJ is gek op mij en kan niet van me afblijven. Ik heb reeds 21.000 pond uitgegeven in een poging een visum te regelen, maar het lukt maar niet. Ik ben van plan om advocaten in te huren om het te laten slagen.”

In de tussentijd vraagt CJ ook vaak om geld. ”In Nigeria hebben mensen het niet zo breed”, zegt Angela. Ik ben verplicht om hem, als mijn man, te steunen.”

Scroll naar boven