Andy wint een miljoen euro in de loterij, maar krijgt geen cent

Andy wint een miljoen euro in de loterij, maar krijgt geen cent

In het Verenigd Koninkrijk zit een winnaar van EuroMillions met de handen in zijn haar. Andy won maar liefst een miljoen euro, maar krijgt geen cent uitgekeerd. En dat raakt hem ontzettend diep: ”Ik slaap niet meer van de stress.”

Andy wint een miljoen euro in de loterij, maar krijgt geen cent

Loterij

Wanneer je de loterij wint, ben je natuurlijk door het dolle heen. Maar in sommige situaties krijgen winnaars niet uitgekeerd.

Dat hebben we al eens gezien in Engeland, waar de 19-jarige Rachel uit Hertforshire op 26 februari 2021 dacht 182 miljoen euro te hebben gewonnen.

De vrouw speelde al twee jaar mee met de EuroMillions-jackpot, en zag tot haar grote verbazing dat ze alle zeven nummer in de loterij correct had voorspeld.

Minpuntje: Rachel had niet genoeg geld op haar bankrekening en het bedrag voor het meespelen kon daardoor dus ook niet afgeschreven worden. Doei 182 miljoen euro. Rachel vond dat onterecht en stapte naar de rechter, maar werd in het ongelijk gesteld.

Eind maart

En nu is er dus weer een winnaar die naar gewonnen geld kan fluiten. Het gaat om de Britse Andy, die eind maart meedeed aan de UK Millionaire Maker.

Andy wint een miljoen euro in de loterij, maar krijgt geen cent

Dat spel is gekoppeld aan de EuroMillions. Volgens de Coventry Telegraph werd het winnende lot in Warwickshire gekocht, in de regio West Midlands.

Maar zes maanden later heeft de winnaar nog steeds geen teken van leven gegeven. Conform de regels hebben winnaar 180 dagen de tijd om zich te melden.

Die deadline is nu verstreken, en dus kan de man zijn prijs niet meer claimen. Opmerkelijk is dat ene Andy zich nu pas heeft gemeld. Hij had geen idee dat hij had gewonnen, maar ineens realiseerde hij zich dat hij een lot had en had gewonnen. Andy is boos.

Ik slaap niet meer

”Ik heb recht op dat geld en ik heb het ook hard nodig. Volgens de winnaar slaapt hij niet meer. De loterij wil er echter niet aan. Dan had Andy maar eerder moeten komen.

Het geld zal nu worden toegevoegd aan het budget voor het financieren van projecten zoals goede doelen en gehandicapte atleten.

Scroll naar boven