Andrea (53) heeft 800 mannen gehad en deelt haar beste drie ervaringen

Andrea (53) heeft 800 mannen gehad en vertelt wat haar beste drie ervaringen waren

Een fitte oma doet uit de doeken hoe ze sinds haar scheiding helemaal losgaat in de slaapkamer. ”De daad is mijn brandstof”, zo vertelt ze in een exclusief interview met Dailystar. Ze onthult ook dat ze al met zo’n 800 mannen heeft geslapen.

Mannen

De meeste mensen in Nederland zullen Andrea Sunshine niet kennen, maar haar 509.000 volgers op Instagram weten maar al te goed wie ze is.

Ze werd redelijk bekend door haar intensieve workouts en energie op een leeftijd van 53 jaar. Via haar Instagram trakteert deze fitgirl haar volgers op gewaagde plaatjes.

Maar er is meer, want Andrea is de laatste tijd ook behoorlijk loslippig over haar avontuurtjes tussen de lakens. Inmiddels is ze 18 jaar gescheiden. Sindsdien heeft ze het bed gedeeld met, schrik niet, meer dan 720 mannen. Tegen Dailystar vertelt ze hier meer over.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Eerste ervaring

Zo vertelt ze onder meer over haar drie ‘favoriete ervaringen’. En die zijn niet bepaald alledaags. Andrea is niet alleen van de mannen, maar ook van de vrouwen.

Bij de eerste ervaring die ze uitlicht waren tweelingzussen betrokken. ”We hadden een ladies night en gingen eerst lekker wat eten, om daarna naar een club te gaan.”

”We spraken non-stop over s*ks, waardoor we er echt zin in kregen. Daarop zijn we naar mijn flat gegaan. Een van de zussen kwam met het idee haar vriend te bellen. Die is gekomen en toen lagen we met zijn vieren in bed. Het was onvergetelijk. Dat was echt heel gek.”

Ervaring nummer twee

Haar tweede onvergetelijke ervaring was met haar eigen vriend, die ze in Noorwegen heeft ontmoet in 2017. Ze was helemaal verliefd op de man die haar fantasieën moest laten uitkomen.

Dat lukte, want Andrea en haar vriendje deden het drie keer per dag. ”Een keer deed een andere vrouw mee. We namen ook een keer een bad met chocolade. Het was zo heet. Ik word weer nat als ik eraan terugdenk.”

Nummer drie

Ervaring nummer drie was een ‘sessie met meerdere mensen’. ”We hebben een sessie gehouden in mijn eigen bed. Ik had 2 mannen waarmee ik aan het daten was. Ze woonden samen in een flat. Ik heb ze toen allebei tegelijk uitgenodigd en we zijn toen helemaal losgegaan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Geblokkeerd op dating-apps

Andrea verklaard te zijn geblokkeerd op dating-apps. Daardoor heeft ze moeite met het ontmoeten van nieuwe mannen. De Dailystar vraagt haar met hoeveel mannen ze het in 18 jaar tijd heeft gedaan. Het antwoord: ”Ik schat zo’n 800. Iets meer of iets minder.”

Scroll naar boven