André Hazes zwijgt niet langer, deelt groot geheim: ”Ik wil nu eerlijk zijn”

Andre Hazes

Hiep hoi! De eerste beelden van de fonkelnieuwe documentaire over André Hazes staan online. In The Next Chapter lopen de emoties net als in deel één hoog op. 

André Hazes

De paar fans die Hazes nog over heeft kunnen zich de eerste documentaire nog wel herinneren. In vijf afleveringen zagen we hoe de zanger op een kruispunt stond in zijn leven.

Regisseur Cheeru Mampaey liet hem praten over zijn burn-out, verslavingen en liefdesperikelen. Alles kwam aan bod. Omdat de regisseur vond dat nog niet alles verteld was in Crossroads, is nu deel twee gemaakt. Die heet The Next Chapter en ook nu zien we een emotionele André Hazes.

Onzeker

In de nieuwe documentaire zien we dat Hazes ontzettend onzeker is over zijn nieuwe muziek. Ook vindt hij het heel erg lastig om niet meer bezopen op het podium te staan.

Dat was volgens de zanger de reden dat hij aan de drank zat: zonder was hij niet in staat om op te treden. Best bizar wanneer je daar over nadenkt.

Andre Hazes

Afijn, wat kijkers ook voorgeschoteld krijgen is zijn relatie met Monique Westenberg. André Hazes vertelt onder meer dat hij altijd heeft geweten dat zij de ware is.

Ander verhaal

In André Hazes: The Next Chapter staat centraal hoe het nu met de Leef-zanger gaat en hoe hij zijn leven na het overwinnen van zijn drugs- en drankverslaving heeft opgepakt.

Regisseur Cheeru Mampaey denkt dat de docu echt een kaskraker gaat worden. Logisch ook wel, want een regisseur die niet gelooft in zijn werk, bestaat niet.

“Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst.”

André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen. Onderstaand kun je de trailer nu bekijken.

 

Scroll naar boven