André Hazes stopte vroegtijdig zijn behandeling in Spanje om terug te komen

André Hazes is weer vol in het nieuws, en teruggekeerd uit het mooie Spanje. Het is echter nog steeds onduidelijk wat hij precies deed. Schijnbaar heeft hij zijn behandeling afgebroken.

Geruchtenmolen

Althans, dat heeft YouTuber Yvonne Coldeweijer gezegd. Sterker nog, toen ze de informatie naar buiten bracht dat hij op Schiphol was aangekomen volgde de hele vaderlandse pers. Waarom zat hij in Alicante? En waarom heeft zijn moeder Rachel hem daar opgehaald?

De volkszanger schijnt de behandeling van zijn verslaving te hebben gestopt. Yvonne schreef hier het volgende over:
“BREAKING. André Hazes heeft zijn behandeling in Alicante in de afgelopen 24 uur voortijdig afgebroken”, schrijft de invloedrijke showkenner zojuist op Instagram.

“Het stond volgens mijn spion nog niet op de planning dat hij voor 1 november zou terugkeren. Dus na zijn afgebroken eerste opname in Malaga is nu ook de tweede voortijdig afgebroken Wat is hier nou weer gebeurd?”

Maar ook de mainstream beginnen hun twijfels te krijgen. De Telegraaf schreef er het volgende over: “Boze tongen beweren dat hij was opgenomen in een buitenlandse kliniek voor een cokeverslaving. Ook gaat het gerucht dat zijn relatie met Sarah van Soelen over zou zijn.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven