André Hazes opgenomen in kliniek in Spanje – “niet vrijwillig”

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Sarah van Soelen naar een kliniek in Spanje is opgenomen. Nu zijn de geruchten naar buiten gekomen over het feit dat ook André Hazes is opgenomen.

Showbizz kenners

De goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer vertelde over de opname van de twee tortelduifjes. Daarin vertelde ze dat Sarah er helemaal klaar mee is dat zij wordt gebruikt voor alle afwezigheid: “Ik ben er ook gewoon klaar mee. Als je wil liegen en ook nog mijn naam wil noemen in een statement naar de pers alsof het mijn schuld is, dan vraag je er ook gewoon om. Besef: als mensen eerlijk zijn, heb ik ook geen juice!”

Maar Yvonne ligt alvast een klein topje van de sluier op: “Vooruit een klein tipje dan. Vrijdag de 10e is Sarah naar de ‘mediakliniek’ in Jávea vertrokken. Vorige week maandag vertrok André naar de ‘mediakliniek’ in Malaga. Stelletjes mogen natuurlijk niet samen in een kliniek; dat is tegen de regels.”

Media training of niet?

Daarop komen nog de speculaties over het feit dat de twee helemaal geen mediatraining volgen. Ze zouden allebei aan de snuif zitten. Yvonne zegt hierover: “De opname is dan wel vrijwillig maar ze zijn beiden niet geheel vrijwillig het traject ingegaan. Meer daarover morgen in de video!”

ANDRE HAZES VALT MIJ AAN IN DE MEDIA - DE POPCORN SHOW #15

Laat een reactie achter

Scroll naar boven