André Hazes onthult trouwplannen met Monique

OMG: Monique Westenberg onthult babynieuws!

André Hazes vormt sinds kort weer een koppeltje met Monique Westenberg. De twee zijn meermaals uit elkaar geweest, weer bij elkaar, verloofd en friends with benefits. Maar dit keer zijn ze dus weer samen. 

En André heeft zich vandaag uitgelaten over een mogelijk huwelijk met de liefde van zijn leven. ”Zoals het nu gaat ben ik heel erg blij. Het is top en de dagen dat we met elkaar zijn zijn heel fijn”, zo onthult de zanger tegenover De Telegraaf.

Bruiloft

”Of er een bruiloft komt? Zover zijn we op dit moment nog niet.” Op de vraag of hij dat eigenlijk nog steeds wil zegt hij: ”Misschien op een dag wel. Als het zo goed blijft als nu zou ik het heel graag willen, ja.”

Maarja, een bruiloft is niet zomaar een dingetje. ”We zijn pas net begonnen met dit weer, we bouwen het rustig op. Ik sta heel lekker in mijn schoenen Ik hoop dat ik dat over een jaar nog steeds doe en zij ook. Ik denk trouwens dat als ik haar nu ten huwelijk zou vragen, dat zij zou zeggen: vriend, wat denk je zelf? Nee. Ik heb ook nog even wat te bewijzen natuurlijk.”

André Hazes onthult trouwplannen met Monique

Frank Dane

Aan Frank Dane vertelde de zanger eerder al dat hij weer een stelletje vormt met Monique. “Monique is de liefde van mijn leven. 100 procent. En ik hou van haar heel veel en zij van mij. Of we samen zijn… Ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar, weetjewel.”

Even later in de uitzending zei André dat hij en Monique wel exclusief zijn en geen open relatie hebben. “Zij wil geen andere man en ik wil geen andere vrouw.”

Scroll naar boven