André Hazes neemt drastische beslissing over relatie met Sarah: “Nog een paar maanden”

Veel mensen zijn het er over eens dat de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen over is. Toch is er nog geen officiële bevestiging gekomen. Maar komt die er wel?

We kunnen nog lang wachten

André en Sarah hebben verschillende hints achtergelaten die hinten op een breuk. Maar een officieel statement blijft uit. “Ondanks dat de breuk nog altijd niet is bevestigd door beide partijen, kan na deze afwezigheid het wachten op een officieel statement niet lang meer duren”.

Yvonne Coldeweijer zegt dat we nog heel lang kunnen wachten op een officieel statement. “Dan kun je nog heel lang wachten pik”, aldus Yvonne. “Alle media wachten op een officieel statement dat de relatie over is. Deze gaat niet komen! André brengt helemaal niks meer naar buiten. Pas als hij weer een interview doet kun je het vragen en dat kan nog wel een paar maanden duren.”

“Je hoeft niet altijd bevestiging van de BN’er zelf. Je weet dat BN’ers spelletjes spelen met de media voor aandacht. Accepteer de breuk gewoon als een feit en move on!”, aldus de Showbizzreporter.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven