André Hazes is de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit de showbizz wereld. Elke week verschijnt er wel positief (of negatief) nieuws over de volkszanger. Sinds kort schrijft hij een maandelijkse column voor Veronica Superguide. Hoewel wij van mening zijn dat schrijven misschien niet zijn sterkste kant is, geeft hij ons wel sappige feitjes.

André Hazes en Sarah van Soelen

Een van die sappige feitjes is natuurlijk zijn relatie met Sarah van Soelen. Maar waar hij in de afgelopen jaren vaak genoeg de stoute schoenen heeft aangetrokken, lijkt hij zijn wilde haren nu eindelijk aan de wilgen te hebben gehangen. Vroeger was André de laatste persoon die in de kroeg bleef hangen. Dat is nu voorbij. Wel heeft hij andere gewoontes waar zijn partner wellicht last van kan hebben.

Hij schrijft in zijn column: “Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje.”

Medelijden met Sarah

Over Sarah heeft hij ook nog het nodige te zeggen: “We zien elkaar de godganse week in joggingpak. Eens per week vinden we het leuk om ons voor een avond extra op te doffen. Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed.”

Maar misschien wel het meest opmerkelijke was het feit dat hij niet tegen stilte kan: “Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!”


Like it? Share with your friends!