André Hazes heeft zijn zoontje al niet meer gezien, liegt over verblijfplaats

André Hazes heeft zijn zoontje al weken niet gezien. Yvonne Coldeweijer zegt dat hij ook liegt tegen zijn schoonfamilie over zijn huidige verblijfplaats.

Hoe zit het?

Yvonne Coldeweijer vindt het grappig dat de reguliere media volledig ‘intrappen’ in de officiële verklaring over de situatie van André Hazes. Een paar weken geleden liet het management van André Hazes weten dat hij een tijd rust neemt omdat hij een burn-out heeft. Maar Yvonne Coldeweijer gelooft hier niet in, zij denkt dat die naar een afkickkliniek is gegaan.

Yvonne zegt: “Er is een bom ontploft toen ze beiden naar de afkickkliniek moesten. Daar is toen gevochten, ook met die pa van Soel. Vervolgens is hij dus vertrokken naar Spanje en heeft hij ingecheckt in een afkickkliniek, net als Sarah in een andere kliniek.”

Maar volgens Yvonne is er nog een groot geheim. “Er is nog iets wat ik uit het kamp-Soel hoor en dat is best wel juicy. Kamp-Soel én kamp-Moon denken zelf dat André nog steeds in de kliniek zit in Spanje. (…) F*cking weird!”

“Zou het kunnen dat Rachel en André samen een verhaal hebben bedacht van: kom maar gewoon terug naar Nederland, maar zorg ervoor dat niemand je ziet. Verstop jezelf en laat kamp-Soel en – vergeet niet, want ik hoor het uit meerdere kanten – kamp-Moon niets horen.”

Volgens Yvonne heeft André al wekenlang zijn zoontje niet gezien. “Ik denk niet dat als je een burn-out hebt, dat je dan je zoontje niet meer kan zien. Niemand die hier wat van zegt en niemand die dit onderzoekt. Iedereen weet dat ik gelijk heb en toch gaan ze vol tegen me in op tv, maar ze weten dat ik gelijk heb.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven