André Hazes en Sarah van Soelen stoppen er nu echt mee

De roddelmolen draait weer op volle toeren. Deze week is André Hazes weer teruggekomen vanuit Alicante. Maar Sarah was nergens te bekennen. Niemand heeft de twee nog samen gezien.. Zou het dan echt over zijn?

Twee niet meer samen

Sinds zondag is André weer in Nederland. Hij is sindsdien niet meer met Sarah gezien. Voor verschillende juicekanalen is het duidelijk: de twee zijn niet meer samen.

Yvonne Coldeweijer maakte er zelfs een hele video over. “Ik heb van mijn bron gehoord dat André Sarah heeft gedumpt. Dat komt omdat hij de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah”, aldus Yvonne.

Volgens Farja Farvardin heeft Rachel in haar omgeving bekend gemaakt dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet. “Rachel Hazes heeft echt aan haar mensen verteld dat het uit is. Of het nou een break was of dat ze tijdelijk uit elkaar waren weet ik niet, maar ze zei gewoon tegen haar mensen dat het uit was.”

Het is volgers ook opgevallen dat Sarah haar André-ketting amper draagt. Op laatste foto’s is de ketting niet te zien. In haar bio staat nog wel altijd dat ze samen is met André. Sarah was gisteren enorm verdrietig. “Sarah is net in Mijdrecht gespot en huilend weggelopen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven