André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

Andre Hazes Monique uit elkaar

Volgens het laatste nieuws zijn André Hazes en Monique Westenberg weer uit elkaar gegaan volgens de Story. De 27-jarige André Hazes en 43-jarige Monique Westenberg zouden volgens het nieuwsblad niet meer bij elkaar zijn. De Story zegt dat ze een betrouwbare bron hebben die bevestigd dat Andre niet meer bij Monique woont en dat ze nu echt uit elkaar zijn. Ook de Telegraaf zegt het management te hebben gesproken die ook bevestigen dat ze niet meer bij elkaar zijn.

Andre Hazes Monique uit elkaar

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

Niet lang geleden zouden de twee nog gaan trouwen en iedereen vond dat nieuws geweldig. Andre vroeg Monique ten huwelijk in het Wereldmuseum in Rotterdam. Dit was opmerkelijk omdat ze toen uit elkaar waren en Andre niet kort daarvoor nog een relatie had met Bridget Maasland.

Het koppel was niet lang geleden nog op vakantie maar de Story meldt dat vlak na deze vakantie er veel ruzie was ontstaan. Monique blijft waarschijnlijk in het huis wonen en Andre zal een nieuw huis gaan zoeken en er al niet meer wonen.

De Story zou een ‘zeer goede bron’ hebben die dit alles bevestigd.

Ook RTL Boulevard heeft het management gesproken en kregen dit antwoord:

“Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

Monique heeft vanochtend nog een foto gedeeld op Instagram en het lijkt erop dat zij hiermee ook suggereert dat de twee inmiddels niet meer bij elkaar zijn. Op de foto zie je namelijk dat ze alleen met haar zoontje op de foto staat.

De twee waren vier maanden bij elkaar en helaas is het waarschijnlijk weer over.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven