André Hazes en Monique als gezin ‘een aantal weken’ op vakantie

Monique en Andre gaan een paar weken op vakantie

André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) gaan er als gezin ‘een aantal weken tussenuit’. Via Instagram laat Monique weten dat ze ‘even uitchecken met én voor elkaar’.

Monique, die een foto van haarzelf en haar zoon heeft gepost op Schiphol, schrijft bij de post het volgende: ‘Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren’.

‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!’

Voor Andre is de afgelopen periode ook zeer heftig geweest. Na het verbreken van de verloving met Monique en de relatie met Sarah van Soelen, kreeg hij last van mentale gezondheidsproblemen. En dan dook er onlangs ook nog eens een foto op van een sterk vermagerde Andre.

Bovenstaande factoren zijn blijkbaar aanleiding voor Andre om het regenachtige en bemoeizuchtige Nederlande voor een paar weken achter zich te laten, zodat hij kan werken aan zijn gezin.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven