André Hazes duidelijke over situatie met Monique: ‘Heb ik spijt van’

André Hazes heeft open en eerlijk toegegeven dat hij Monique Westenberg niet meer volgt op Instagram. Dat geldt andersom overigens ook zo. Het lijkt alsof de relatie tussen de twee volledig bekoeld is.

Fouten gemaakt

“Wij volgen elkaar intussen niet meer”, zei André openhartig. “Maar ik besef dat ik daar fouten heb gemaakt. Ik had die foto’s met Sarah (van Soelen, red.) nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique, dat was niet slim. Maar alleen… Als je verliefd bent, draait je leven om één persoon. En dat is om wat je met dat meisje hebt. Dus ik had het slimmer kunnen doen, maar dat is gewoon wat ‘geluk’ met je doet.”

“Dat geldt overigens niet enkel voor mijn Instagram-posts. Meteen na onze breuk heb ik in Nederland een liedje uitgebracht voor ons zoontje. Ik heb daar geen spijt van. Het is een mooi liedje. Maar ik had er beter een jaar mee kunnen wachten. Alleen, zulke dingen besef je altijd nadien, maar het zijn wel lessen voor het leven.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven