Ana heeft al 17 dagen een relatie, laat de naam van haar vriend op haar voorhoofd zetten

Ana heeft al 17 dagen een relatie, laat de naam van haar vriend op haar voorhoofd zetten

Een influencer heeft besloten om de naam van haar vriendje pontificaal op haar voorhoofd te laten zetten. Ana Stanskovsky heeft er zelfs een hele video over gemaakt.

Naam

We zijn allemaal wel eens verliefd (geweest). En dat geluksgevoel kan impulsieve dingen met een mens doen. In een video is te zien hoe Ana de naam van haar vriend op haar hoofd laat zetten.

Dat is op zich al vreemd, want waarom zou je dat doen? Nog opmerkelijker is dat Kevin en Ana pas zeventien dagen samen zijn.

Reacties

Onder de video, die op Instagram staat, gaat het inmiddels helemaal los. Ana krijgt vervelend commentaar. Iemand schrijft: ”Dat zal Kevin mooi vinden! Je volgende vriendje echter wat minder.”

Een ander schrijft: ”Dit is het domste dat ik ooit heb gezien”, terwijl iemand die zelf tattoo-artiest beweert te zijn nooit zou meewerken aan een dergelijk verzoek.

‘Dit is mijn zaak’

Ana schijnt het commentaar gelezen te hebben en reageert op de haters. Ze schrijft dat het niemand wat aangaat wat zij doet en dat mensen zich nergens mee moeten bemoeien.

Nogal opmerkelijk wanneer je een video post, dan kun je namelijk verwachten dat de reacties komen. Zowel positieve, als de negatieve.

Ana schrijft: ”Ik hou van deze tattoo en ik hou ook van mijn vriend. Ik denk dat als je van iemand houdt, dat je dat ook moet bewijzen.”

‘Je moet liefde bewijzen’

De knettergekke Ana gaat nog verder: ”Als jouw vriendin je naam niet op haar gezicht wil, moet je iemand anders zoeken. Ik denk niet dat je vriendin dan echt van je houdt.”

”Dit is de manier om je liefde te laten blijken.” Volgers vragen haar wat ze gaat doen als het ooit uit gaat. ”Daar denk ik niet aan. Ik ben blij met mijn tattoo en zal er nooit spijt van hebben. Het is prachtig.”

Sommigen denken dat het niet echt is, maar ook daar heeft Ana een antwoord op. Ze heeft een video gepost waarin te zien is hoe de naald haar voorhoofd in gaat.

Scroll naar boven