Amsterdams café organiseert erotische bingo: ”spannende prijzen”

Amsterdams café organiseert erotische bingo: ''spannende prijzen''

Dacht jij tot op heden dat Bingo alleen gespeeld worden door oudere mensen met saaie prijzen? Bij het Amsterdamse café de Doffer niets van dat. De erotische bingo heeft behoorlijk wat interessante prijzen en het daarnaast een maatschappelijk doel.

Het doel is om ‘het taboe rondom seksualiteit bij vrouwen te doorbreken’. Een van de deelnemers zegt tegen AT5: ”Dat taboe op de vrouw die seks ook nog leuk en lekker mag vinden, dat heerst helaas nog steeds.

Soa’s en zwanger

Organisator Roos van der Voort sluit zich daarbij aan. ”Bij seksuele voorlichting hoor je vooral dat het heel eng is. Dat je er zwanger van wordt en soa’s van krijgt. Maar niemand laat je de leuke en plezierige kant van seks zien.” Iemand anders vindt dat over seks praten onder vrouwen heel moeilijk is.

”Bij mannen is het anders, die zijn er heel open over. Dus ik vind het heel goed dat deze bingo georganiseerd wordt.” Er moeten trouwens wel gewonnen worden.

Sjaan (73) hoopt dat ze een Satisfier wint, terwijl iemand anders zich liever laat verrassen. ”Misschien iets dat net op de markt is, dat kan ik dan mooi toevoegen aan mijn collectie.”

Scroll naar boven