Amsterdammer wordt wakker na ingreep en mist 7 centimeter van zijn pretstok

Wanneer je een medische behandeling ondergaat en je bent niet tevreden over het resultaat, dan is dat erg jammer voor je. Dat betekent echter niet automatisch dat degene die de ingreep heeft uitgevoerd direct iets verweten kan worden.

Pretstok

Een Amsterdammer heeft dat letterlijk aan den lijve ondervonden. De man zich behandelen aan zijn pretstok, maar is verre van tevreden met het resultaat.

De man heeft het ziekenhuis voor de rechter gesleepd en eist 15.000 tot 20.000 euro smartengeld. Helaas voor hem krijgt de man geen cent, aldus de Geschillencommissie.

Amsterdammer wordt wakker na ingreep en mist 7 centimeter van zijn pretstok

Zeven centimeter

Het begint allemaal met pijnklachten bij de man aan zijn jongeheer. Daardoor kan hij tussen de lakens niet meer actief zijn. De man besluit een uroloog te bezoeken in het Medisch Centrum Leeuwarden.

In oktober 2020 wordt hij daar geholpen, maar volgens de man is het daar alleen maar erger mee geworden: zijn lid is zeven centimer kleiner geworden. Hij kan ook niet meer staand plassen en hij kan al helemaal zijn vrouw niet meer plezier. Enorm veel pech dus.

Klopt niet

Volgens het Medisch Centrum Leeuwarden klopt er geen jota van wat de man zegt. Zij hebben hem vooraf verteld dat zijn lid korter zou worden.

Ze hebben het zelfs visueel aan hem laten zien. De man en zijn partner hebben expliciet ingestemd met de behandeling. Ook heeft de uroloog gewezen op alternatieve behandelmogelijkheden.

Er is specifiek benadrukt dat de ingreep niet noodzakelijk was, maar dat het alleen gebeurt op verzoek van de patiënt. In dit geval de Amsterdammer dus.

Amsterdammer wordt wakker na ingreep en mist 7 centimeter van zijn pretstok

Geen plezier meer

De man zegt dat als hij van tevoren had geweten dat hij na de ingreep zijn partner in bed niet meer zou kunnen plezieren, dat hij nooit akkoord was gegaan.

De man is naar de Geschillencommissie voor Ziekenhuizen gestapt en eiste een bedrag tussen de 15.000 en 20.000 euro. De commissie oordeelt dat de man niet aannemelijk heeft kunnen maken dat zijn lid zeven centimer korter is geworden. Tevens vindt de commissie dat hij voldoende informatie heeft gekregen.

En dus blijft de man achter met een micro-pipi in zijn broek, zal hij zijn partner niet meer kunnen plezieren en krijgt hij ook geen geld. Wat een pech.

Scroll naar boven