Bekende Amerikaanse acteur (27) heengegaan na ongeluk met motor

Amerikaanse Acteur Chance Perdomo

Op 27-jarige leeftijd is de veelbelovende Amerikaanse acteur Chance Perdomo heengegaan door een ongeluk met zijn motorfiets, zo rapporteren bronnen dicht bij de acteur aan de media in de Verenigde Staten. Volgens een verklaring van zijn vertegenwoordigers was hij de enige betrokkene bij dit tragische voorval.

Amerikaanse acteur Chance Perdomo

Perdomo was niet alleen opvallend door zijn grote talent, maar ook door zijn rol in populaire televisieseries zoals ‘Chilling Adventures of Sabrina’ en de recentelijke serie op Amazon Prime ‘Gen V’, waar hij een nieuw gezicht was. Voordat hij zich bij deze producties voegde, had hij al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij stond vooral bekend om zijn natuurlijke acteertalent en zijn vermogen om personages tot leven te wekken.

Perdomo studeerde rechten na zijn schooltijd en begon zijn acteercarrière in 2017 met een rol in de CBBC-serie Hetty Feather. Zijn rol in de Chilling Adventures of Sabrina leidde ertoe dat hij in 2019 werd genoemd onder de “Breakthrough Brits” van de Bafta Awards.

De productieteam van ‘Gen V’ had veel moeite om het verdrietige nieuws te verwerken. “Chance had een onuitwisbare glimlach en een eeuwig optimistische kijk, hij was een levendige bron van positieve energie, een uitzonderlijk begaafd acteur en meer dan dat, een intens warm en genereus mens. Het is vreemd om nu in de verleden tijd over hem te moeten praten.”

Amerikaanse Acteur Chance Perdomo
Persbericht van management Chance Perdomo

“Chance’s diepe verbondenheid met de wereld van de podiumkunsten en zijn onverzadigbare lust voor het leven maakten indruk op iedereen die het voorrecht had hem te kennen. Zijn warme persoonlijkheid en geest zullen voortleven in het hart van zijn naasten”, aldus het communicatieteam van zijn management. De exacte details omtrent het voorval zijn tot op heden niet vrijgegeven.

Scroll naar boven