Alyssa eindigt zonder kleren na heftig avontuurtje op de loopband

Alyssa eindigt zonder kleren na heftig avontuurtje op de loopband

We zitten weer in de herfst en dus vatten vele mensen het idee weer op om naar de sportschool te gaan. Het flaneren op de stranden is namelijk weer voorbij, en dus moet er weer gewerkt worden aan het lichaam van volgend jaar.

Maar ja, als je geen ervaring hebt is zelfs een loopband moeilijk. Daar kan de Amerikaanse Alyssa over meepraten. In een erg hilarische video, is te zien hoe het helemaal misgaat.

Loopband

De meeste mensen die in een sportschool komen, kennen de loopband wel. Ideaal om op te worden, of om even lekker hard te rennen.

Het voordeel van een loopband, is dat je die kunt instellen zoals je wilt. Als je wilt wandelen, dan stel je een laag niveau in. Je kunt ook kiezen voor een helling.

Als je wil gaan rennen, dan moet je de snelheid van de band hoger instellen. De knoppen op het apparaat zijn eenvoudig te bedienen.

Alyssa eindigt zonder kleren na heftig avontuurtje op de loopband

De Amerikaanse Alyssa Konkel uit Illinois ging recent op de loopband staan en had direct hoge verwachtingen. Ze stelde de machine in op level 10.

Broek afgezogen

Alyssa heeft haar mooiste sportkleren aangetrokken en gaat er helemaal voor. Als een bezetene rent ze op de band, tot dat ineens helemaal fout gaat.

De band gaat iets te snel voor Alyssa, die struikelt over haar schoenveter. Dat meldt DailyMail tenminste. De gevolgen zijn  nogal pikant, want het blijft niet bij een val.

Terwijl ze probeert te redden wat er te redden valt, is te zien hoe haar broek van haar onderlichaam wordt afgerukt. En de hele sportschool kan meekijken.

Ze heeft niet alleen schaafwonden overgehouden, maar eindigt ook nog halfnaakt. Uiteindelijk laat ze maar los en ligt een beetje beduusd op de grond.

Mooi is wel dat Alyssa de beelden zelf op haar Instagramkanaal heeft gezet. Inmiddels gaan de beelden massaal het internet over 🙂

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyssa Konkel (@lysskonks8)

Scroll naar boven