Alyssa eindigt halfnaakt na avontuurtje op de loopband

Alyssa eindigt halfnaakt na avontuurtje op de loopband

De zomer is weer (bijna) begonnen en dus willen veel mensen hun lichaam nog even summerproof maken in de sportschool. Maar wanneer je geen ervaring hebt, is zelfs een loopband al een flinke uitdaging. Daar kan Alyssa over meepraten.

Loopband

De meesten van ons hebben allemaal wel eens op een loopband gestaan in een sportschool. Je kunt hem instellen zoals je wilt.

Wil je wandelen, dan stel je het niveau laag in. Als je wil rennen, dan stel je hem juist hoog in. Daarbij heb je ook nog opties om een helling in te stellen.

Alyssa Konkel uit het Amerikaanse Illinois ging recent op de loopband staan, en besloot niveau 10 in te stellen. Dat is ‘zeer snel’.

Broek afgezogen

Alyssa heeft haar mooiste sportkleren aangetrokken en gaat er helemaal voor. Ze sprint als een bezetene op de machine als het opeens helemaal mis gaat.

Te zien is hoe ze op gegeven moment struikelt over haar schoenveter. Althans, dat meldt DailyMail. De gevolgen zijn groot, want Alyssa valt niet alleen.

Terwijl ze zich wanhopig probeert vast te houden aan de machine, die natuurlijk gewoon aan blijft staan, is te zien hoe haar broek van haar lichaam wordt afgerukt.

Ze heeft niet alleen schaafwonden overgehouden, maar eindigt ook nog halfnaakt. Uiteindelijk laat ze maar los en ligt een beetje beduusd op de grond.

Mooi is wel dat Alyssa de beelden zelf op haar Instagramkanaal heeft gezet. Inmiddels gaan de beelden massaal het internet over 🙂

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyssa Konkel (@lysskonks8)

Scroll naar boven