Alleenstaande vader koopt oude bus en maakt er een prachtig huis van voor hem en zijn dochter

Naarmate de vaste lasten steeds hoger worden, denken mensen aan goedkope alternatieven om de kwaliteit van het leven niet te beïnvloeden.

Adam Collier, een alleenstaande vader uit Brighton, besloot om van een oude bus de perfecte leefruimte voor hem en zijn tienerdochter te maken.

before foto van dubbeldekker

De 42-jarige timmerman begon het renovatieproces met een ​​bepaald budget in zijn gedachten. Hij wilde niet meer dan £ 10.000 (€ 11.000) uitgeven voor het hele project, maar er kwamen een aantal extra kosten bij aan het begin van het proces.

Hij wist dat het niet eenvoudig zou zijn om de mobiele leefruimte van zijn dromen te creëren, maar hij deed zijn best en slaagde. Eerst kocht hij de dubbeldekker en raakte hij de stoelen kwijt. Hij heeft niet alle stoelen weggegooid omdat hij er een aantal bewaarde en ze later tijdens het proces gebruikte.

man aan het klussen

Adam deed alles zelf, want hij wilde zijn huis helemaal alleen maken. Hij vertelde aan Amazing Space: ‘Ik ben ook een handelaar, dus ik wist hoe ik alles moest doen en het had geen zin om iemand anders te vragen om te helpen. Het was mijn project. Ik kon niet verwachten dat anderen mijn enthousiasme zouden delen. ”

salontafel in dubbeldekker
Er waren veel uitdagingen, want het was niet zo eenvoudig om een ​​bus in een huis te veranderen. Hij koos voor betaalbare, maar toch chique materialen. De banken die hij in zijn nieuwe huis gebruikte, komen eigenlijk uit de bus, hij gebruikte sponsschuim en voegde wat kussens toe.

Weet jij wat het beste is aan het eetgedeelte? Het is de chique manier waarop het eruit ziet en de tafel kan worden ingevouwen wanneer deze niet in gebruik is.

Het duurste deel van de keuken was het houten werkblad. Het heeft Adam ongeveer 6 maanden gekost om het project te voltooien en het eindresultaat is ongelooflijk.

keuken in dubbeldekker

Het nieuwe huis is ruim en er is genoeg ruimte voor elke bezoeker die wil genieten van het verblijf in de dubbeldekker. Adam en zijn dochter Devon zijn liefhebbers van de zee en houden van surfen, dus het is gemakkelijk voor vader en dochter om naar het strand te rijden wanneer ze maar willen.

Bekijk de video van de dubbeldekker hieronder: