Alleenstaande vader bekent redenen waarom hij weigert te daten met alleenstaande moeders

Als je nog niet van Richard Cooper hebt gehoord, mis je niet veel. Hij is gewoon een vrouwenjagende Youtuber die onlangs de krantenkoppen bereikte door zijn controversiële video waarin hij de mannen waarschuwt voor de ‘gevaren van het daten van alleenstaande moeders’.

De argumenten van Cooper bevat de volgende redenen: moeders hebben “dubieuze beoordelingsvaardigheden”, hun lichamen zijn “geruïneerd” en hun kind “eet je geld op en vernietigt je dromen”.

Hij sprak vorig jaar tijdens een evenement, en zijn opening ging over een vrouw met een baby, en het luidde: “Alleenstaande moeder hier: zorg alsjeblieft voor mijn kind die al mijn vlees eet en dromen vernietigt zorgt voor stress. Ik bied je mijn verwoeste floppy p *** y en mentale problemen! “

Hij ging verder met het benadrukken van 9 redenen waarom een ​​man nooit een vrouw met een kind moet daten, te beginnen met hoe “gemakkelijk” het voor hen is om een ​​relatie te beëindigen.

“Als ze gaat, gaan ze echt”, vertelde hij de menigte. “Je zult ze nooit meer zien en ook al hebben ze je gek gemaakt, je hebt het verdriet verdubbeld of verdriedubbeld. Het is heel gemakkelijk voor hen om de relatie te beëindigen omdat ze het eerder hebben gedaan. Het is gemakkelijk voor hen om mee te gaan en gewoon in de volgende relatie te komen. ”

Hij beweerde ook dat alleenstaande moeders dubieuze beoordelingsvaardigheden hebben en dat een vriend nooit een prioriteit zal zijn. “Bespaar jezelf voor iemand anders die de tijd heeft.”

Daaropvolgend beweerde hij dat de kinderen te veel tijd kosten en dat alleenstaande moeders “denken dat de wereld om haar en haar kinderen draait”, eraan toevoegend dat de kinderen tegen je zullen werken.

Verder, de Youtuber – die ook beweert dat hij geen feministen date, vrouwen “die gered willen worden” en vrouwen “met papa’s” – beweert dat alleenstaande moeders emotioneel niet helder zijn. Bovendien gelooft Cooper ook dat ze een “verwrongen zelfbeeld” hebben waardoor ze hun ego opblazen.

“Het enige wat je hoeft te doen, is naar een dating-app gaan, je ziet alleenstaande moeders daar waarvan ze denken dat ze een 10 zijn als ze op een 6 lijken. Iedereen heeft die ervaring gehad, dat weet ik zeker,” zei hij.

Toen het nieuws van het gesprek bekend werd, reageerden mensen op de sociale media met afschuw naar Richard Cooper.

“Nou, dit werkt fantastisch. Ik weiger om arrogante, onwetende, lelijke, baldadige, baardige kl**tzakken te daten. We zitten dus echt in hetzelfde team, “schreef Twitter-gebruiker @Toodles__Galore.

Een andere persoon met de gebruikersnaam @ dudleygirl85 voegde toe: “Alleenstaande moeders moeten vieren dat ze niet in mijn buurt komen.”

Helaas is deze lezing niet de eerste keer dat de meningen van Cooper aan het publiek zijn opgedrongen. Hij plaatst regelmatig opmerkingen over zijn gedachten over vrouwen op zijn Twitter-pagina. De meeste omvatten zijn haat tegen ‘toxisch feminisme’, zijn stellige overtuiging dat mannen de mannelijke anticonceptie niet zouden moeten trekken.

In een andere tweet legt hij uit:

“8 van de 10 mannen worden verwoest in familierechtbanken, Google heeft net geleerd dat vrouwen meer betalen dan mannen, elke vrouw kan metoo zonder bewijs bewijzen een man vernietigen … Sorry dames, je hebt al jaren gelijkheid, de feiten laten zien dat feminisme een feit is op zoek naar wraak.”

Ik denk dat we het eens kunnen zijn dat geen enkele vrouw na deze uitspraken nog met Richard Cooper wil daten?! Wat denk jij?!