Alleenstaande moeder ontdekt dat pleegkind ook de biologische zus is van geadopteerde zoon

Katie Price werd een alleenstaande moeder nadat haar huwelijk eindigde toen zij ongeveer 30 jaar oud was. In plaats van droevig te zijn, besloot ze om een ​​verandering aan te brengen. Ze kreeg een nieuwe carrière, verhuisde naar Colorado en besloot een kind te onderhouden. In het verleden had Katie moeite met haar vruchtbaarheid, maar ze heeft altijd een baby willen adopteren.

Toen een 4-dagen oude naamloze jongen in 2016 werd afgezet in een lokaal ziekenhuis, veranderde alles.

Katie koesterde de baby, die ze Grayson noemde totdat de rechtbank de rechten van de biologische ouders had beëindigd. Toen kon ze Grayson adopteren op zijn 11e verjaardag.

Katie hield er van om moeder te zijn en was van plan om een ​​paar jaar later een ander kind te adopteren. Dat veranderde toen ze een paar weken later een telefoontje kreeg van een maatschappelijk werknemer over een andere pasgeboren baby. Het was een meisje dat werd afgezet in hetzelfde ziekenhuis en ze hadden iemand nodig die onmiddellijk voor haar zorgde.

“Ik weet dat in de komende 10 minuten en de daaropvolgende telefoongesprekken die ik die middag heb gemaakt, de zin” Ik weet dat ik gek ben, maar God zegt me dat ik JA moet zeggen “uit mijn mond bleef komen.”

Binnen een paar uur werd Hannah afgezet bij Katie’s huis om bij haar en Grayson te wonen.

Katie keek naar de ziekenhuisarmband van Hannah en plotseling werden dingen duidelijk voor Katie.

Dit is Katie Price en haar twee kinderen. Ze wonen in Parker, Colorado.

Een paar jaar geleden was Katie gescheiden en op zoek naar richting in haar leven.

Haar eerste huwelijk liep ten einde toen ze begin 30 was en ze besloot een nieuwe start te maken.

Ze kocht een nieuw huis en verlegde carrières.

Op een dag stuurde haar voorganger haar een ongewone e-mail. Hij stelde voor dat ze misschien een kind zou opvoeden, vooral gezien haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze had ook overwogen om in het verleden te adopteren.

Katie sprong niet meteen een gat in de lucht, maar het zette haar aan het denken. Ze begon met een aantal bijeenkomsten om veel te leren.

Katie realiseerde zich dat het opvoeden van een baby goed was voor haar. Nadat ze 4 verschillende kinderen had grootgebracht, was ze klaar om een ​​eigen kind te adopteren.

Katie werd in 2016 in contact gezet met de 4-dagen oude naamloze jongen die in het nabijgelegen ziekenhuis was gedropt

Katie noemde hem Grayson en zorgde voor hem een ​​jaar lang terwijl mensen op zoek waren naar zijn ouders.

Niemand stapt naar voren om Grayson te claimen.

Katie was opgelucht omdat ze verliefd was op Grayson. De rechtbank beëindigde de rechten van de biologische ouders en Katie adopteerde Grayson op de dag dat hij elf maanden oud werd

Ongeveer twee weken later gebeurde er iets dat onverwacht het leven van Katie veranderde.

Een andere maatschappelijk werkster belde Katie om te vertellen over een meisje dat in hetzelfde ziekenhuis was gedropt en dat geen familie had.

Zoals je je wel kunt voorstellen, werd Katie overweldigd door emoties, maar ze wist in haar hart dat dit het juiste was om te doen. Binnen enkele uren werd Hannah bij haar thuis afgezet met Katie en Grayson.

Katie merkte toen de naam op de babyarmband van Hannah op. Haar moeders naam was hetzelfde als de naam van de moeder van Grayson volgens ziekenhuisrecords.

Ze keek naar de ontslagpapieren en merkte op dat de biologische moeder dezelfde dag deelde als de moeder van Grayson? Was het gewoon toeval?

Grayson en Hannah leken niet op elkaar, maar Katie vermoedde dat ze op een of andere manier familie waren.

“Grayson is half Afro-Amerikaans met een prachtige donkere huid en donker krullend haar”, schreef Katie op haar blog. “Het meisje heeft een bleke witte huidskleur met recht roodblond haar.”

Het kostte wat tijd om Hannah’s biologische moeder op te sporen, maar Katie wist meteen dat ze de biologische moeder van Grayson was. Het bleek dat ze ook een jongen had gebaard.

Een DNA-test bevestigde haar vermoedens. Hannah en Grayson zijn biologische halfbroers en -zussen.

“Wat als het meisje naar een ander gezin was gegaan?”, Vroeg Katie in haar blogpost. ‘We zouden haar of de moeder van Grayson nooit hebben gevonden. De verbinding zou nooit gemaakt zijn! Ik kon het mirakel dat net was gebeurd niet geloven. ”

Katie adopteerde Hannah in december 2018

“Die dag zei ik ‘Ja’ tegen het adopteren van het meisje. Ik voelde het vreemdste gevoel ooit. Ik denk niet dat ik echt tot dat moment een onmiskenbare roeping van God voelde (of welke hogere spirit dan ook waar je persoonlijk in zou kunnen geloven).

Mijn hersens zeiden me om ‘nee’ te zeggen omdat het geen zin had en niet in mijn plannen lag, maar iets binnen bleef zeggen dat je ‘JA’ moest zeggen. Het is een geweldig wonder, een kans voor eenmalig leven … noem het wat je wilt, maar het is verbazingwekkend dat mijn kinderen elkaar hebben gevonden. ”

Katie hoopt nu een andere baby te adopteren.

Ze hoopt later dit jaar moeder van Jackson te zijn.

Ik deel mijn passie en ben dol op deze waanzinnige reis waar God me mee heeft gezegend. “