Aliens gearriveerd op aarde: hieraan herken je ze

Uri Geller voorspelt wanneer aliens landen en wat we kunnen verwachten

Groot nieuws lieve mensen, want als we wetenschapper Garry Nolan mogen geloven zijn de aliens op onze aardbol gearriveerd. Sterker nog, ze zijn al ontzettend lang. Dat stelt de hoogleraar pathologie, die uitlegt hoe je er eentje kunt herkennen.

Je denkt misschien dat de heer Nolan een grapje maakt, maar hij is heel serieus. Zo onderzocht hij de hersenen van zo’n 100 mensen die zeiden een UFO te hebben gezien.

Dat waren niet zomaar wappies, maar mensen met beroepen als piloten, defensiepersoneel en mensen die actief zijn in de lucht- en ruimtevaartsector.

Verborgen tussen mensen

Garry is er niet alleen van overtuigd dat aliens recentelijk zijn geland. Hij stelt dat ze hier al heel lang zijn, maar zich als het ware verbergen tussen mensen. “Ze zijn niet alleen op bezoek geweest, ze zijn hier al een hele tijd en ze zijn er nog steeds.”

Maar hoe kun je er eentje herkennen? In 2021 vertelde hij aan Vice’s Motherboard dat er iets niet klopt aan mensen met MS (multiple sclerose).

”Als je ooit naar een MRI van iemand met multiple sclerose hebt gekeken, is er iets dat wittestofziekte wordt genoemd. Dat is littekens…”

“Het is een grote witte klodder, of meerdere witte klodders, verspreid over de MRI. Als je dat bekijkt, zie je als snel dat er iets mis is met hen.”

Aliens gearriveerd op aarde: hieraan herken je ze

Van afstand

Garry gelooft dat de buitenaardse wezens geavanceerde technologie zouden kunnen gebruiken om het leven op aarde vanaf een veilige afstand te observeren.

De reden dat ze zich niet bekend maken, is volgens Garry te wijten aan angst. ”Stel je voor: als je een kannibalenstam in het midden van de Amazone wil besturen. Zou je dan zelf naar die stam gaan?”

“Als je een geavanceerde intelligentie hebt, zou je je leven en ledematen niet riskeren door jezelf bekend te maken tussen de mensen.”

UFO’s zijn nep

En hoe zit het dan met UFO’s die door mensen worden waargenomen en in sommige gevallen zijn vastgelegd? ”Dat is dus echt onzin.”

”Ik ben van mening dat de UFO’s die wij hebben gezien en vastgelegd hebben, niets meer zijn dan drones of objecten die met geavanceerde kunstmatige intelligentie zijn gemaakt. Overheden doen net alsof AI in de kinderschoenen staat, maar hiermee zijn ze al veel verder dan ze je doen laten geloven.”

Scroll naar boven