Alicia lijkt steeds meer levende sekspop: ”Mijn man bepaalt mijn uiterlijk”

Alicia lijkt steeds meer levende sekspop: ''Mijn man bepaalt mijn uiterlijk''

De 31-jarige Alicia Amira doet er alles aan om een levensechte, wandelende sekspop te worden. Ze weegt 52,7 kilo, waarvan tenminste drie kilo plastic betreft. Amira is echter nog lang niet klaar. ”Ik doe er alles aan om gezien te worden als seksobject.”

Volop operaties

Op het moment van schrijven heeft Alicia drie borstoperaties en een neusverkleining laten uitvoeren. Het verbaast je niet dat er ook de nodige fillers en botox in haar lichaam zijn gestopt. Alicia is er maar wat trots op. “Met mijn operaties wordt ik steeds beter”, vertelde ze al eens aan Dazed Digital. “Ik voel me steeds meer als het seksobject en de sekspop die ik had moeten zijn. Dit uiterlijk helpt me om me zo te voelen, in plaats van alleen te doen alsof.”

Eigendom

In hetzelfde interview heeft ze aan dat ze ‘object’ zijn letterlijk neemt. Degene die bepaalt hoe ze eruit ziet, is namelijk de man van Alicia.

“Ik laat mijn partner beslissen, omdat het onderdeel van mijn bimboficatie is dat ik eigendom van iemand ben. Ik ben zijn seksobject en zijn trofee. Hoe groot mijn borsten gaan worden beslis ik niet zelf. In onze relatie is het zijn beslissing. Dat is mijn turn on.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Amira (@alicia_amirax)

Vooroordelen

De siliconen schone lijkt een leuk leven te hebben, maar er zitten ook wat schaduwkanten aan haar succesverhaal en dat zijn de vele vooroordelen waar ze mee te maken heeft.

”Ik moest over mijn angst dat ik buitengesloten zou worden heenkomen. Ik heb een normaal leven opgeofferd aan het altaar van de bimboficatie en dat was een bewuste keuze. Ik heb niet het voorrecht om even naar de supermarkt te gaan en er normaal uit te zien, omdat ik mezelf zo verbeterd heb dat dat nooit meer kan”.

Scroll naar boven