Alice koopt eieren bij de Aldi, krijgt de schrik van haar leven als ze het doosje opent

Alice koopt eieren bij de Aldi, krijgt ze schrik van haar leven als ze het doosje opent

We houden allemaal wel van een lekker eitje. Wij wel tenminste. Maar de 25-jarige Alice Evans gaat nooit meer eieren kopen bij de Aldi en dat is niet zonder reden. De Britse vrouw kreeg de schrik van haar leven toen ze een ei wilde eten.

Aan Ladbible vertelt Alice dat ze samen met haar partner boodschappen had gedaan. Haar hele kar zat vol en daar zaten ook eieren tussen. Maar toen deze in de koelkast stonden, rook Alice iets vreemds. ”Ik dacht dat het etensresten waren en heb de hele koelkast schoongemaakt.”

”Het was een geur van, hoe zal ik het zeggen: rotte vis. Toen ik de eierdoos pakte en de inhoud netjes in de houders wilde plaatsen, kreeg ik de schrik van mijn leven. Er kwamen honderden maden uitgekropen. Ik begon meteen te schreeuwen. Het was zo verschrikkelijk vies.”

Alice koopt eieren bij de Aldi, krijgt ze schrik van haar leven als ze het doosje opent
Eieren van de Aldi

Gratis doosje

”Ik ben daarop teruggegaan met de eieren (in een plastic zak) en heb de winkelmanager geconfronteerd. Hij wilde me een gratis doos geven. Het is echt belachelijk. Toen ik aangaf dat al mijn boodschappen misschien wel besmet zouden zijn, zei hij dat ik 20% korting kon krijgen op mijn rekening van 60 pond. Hij wilde me 12 pond terugbetalen. Ik werd ontzettend kwaad.”

”Maar de manager ging nog verder en beweerde dat het in elke winkel kan gebeuren en dat ik me niet moest aanstellen. Daarna belde hij met de regiomanager, maar ik kon niet meer terugkrijgen dan 12 pond.”

”Wat ik hiervan heb geleerd is dat vanaf dat moment paranoia ben geworden. Ik kijk mijn boodschappen goed na voordat deze in mijn karretje gaan. Ik roep anderen op hetzelfde te doen.”

Scroll naar boven