Alice (23) heeft haar tanden al tien jaar niet gepoetst

Het algemene advies is om twee keer per dag je tanden te poetsen. Eén keer in de ochtend en in de avond. Toen we nog kinderen waren probeerden onze ouders ons zoveel mogelijk te stimuleren om er een gewoonte van te maken. Toch komt het bij iedereen wel eens voor dat je een keer vergeet je tanden te poetsen.

23-jarige Alice

Maar slechts één keer je tanden vergeten te poetsen, gaat voor Alice niet op. Deze 23-jarige dame heeft haar tanden namelijk al tien jaar niet meer gepoetst, aldus The Sun.

Als je je tanden niet goed verzorgt loop je het risico op het krijgen van gaatjes of ontstoken tandvlees, om nog maar te zwijgen over de slechte adem. Maar de Londense Alice Kid heeft haar tanden al meer dan tien jaar niet gepoetst. In het interview zei ze er het volgende over:

“Ik poets mijn tanden nooit. Het is een vreselijke bekentenis om te maken en het is een van die sociale taboes waar niemand over mag praten. Maar de waarheid is dat ik me niet druk maak en het al tien jaar niet meer heb gedaan. Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ze perfect zijn.”

Wat is haar geheim?

Het geheim is eigenlijk best simpel. Alice eet veel groenten, drinkt of rookt niet en houdt niet van frisdrank, wat volgens haar het geheim is van haar goede gebit: “Ik ga één keer per jaar naar de tandarts. Hij vraagt ​​nooit of ik mijn tanden poets, dus ik verklap mijn geheim niet.’

‘Voor nu zegt iedereen hoe mooi en gezond mijn tanden zijn – dus waarom zou ik mij druk maken om ze te poetsen?” Was haar conclusie.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven