Ali B heeft het wel héél gezellig met bekende reality-ster

ali b gespot met realityster

In juni staat de Haarlemse rechtbank op de agenda voor Ali B, de rapper die beschuldigd wordt van delicten tegenover drie vrouwen. Momenteel bevindt hij zich in Dubai, waar hij het begin van zijn rechtszaak afwacht. Het is al een tijdje dat we iets van hem hebben gehoord of gezien, tot dit moment.

Ali B met reality-ster

Recent dook er onverwacht een nieuwe foto van Ali B op Instagram op, een selfie genomen door Chiara Creemers. Creemers verwierf eerder bekendheid door haar rol in de realityshow Temptation Island, waar ze in 2016 een deelnemer, Marvin, verleidde wat leidde tot het einde van zijn relatie met Louisa na een veelbesproken douchescène. Een jaar later verscheen Chiara ook in de realityserie Ex on the Beach: Double Dutch.

Begin dit jaar onthulde de realityster dat ze weer single was na het bedrog van haar voormalige partner, de Antwerpse dj Robbert, met wie ze een zoon heeft, Mason. “Het is schokkend hoe snel je van een familie naar geen familie kunt gaan na het ontdekken van leugens en bedrog”, uitte Chiara haar verdriet destijds.

Ali B gespot met reality-ster

Ali B voor de rechtbank

Ali B wordt mogelijk veroordeeld voor drie vermeende incidenten die plaatsvonden tussen 2014 en 2018 in Heiloo, Amsterdam en Marokko. Een van deze beschuldigingen hangt samen met het tv-programma The Voice. Een vierde aanklacht is reeds geseponeerd.

We zijn erg benieuwd wat de uitspraak van de rechter gaat zijn. Zeker als we bedenken dat ook Marco Borsato nog een uitspraak kan verwachten. Wat denk jij dat het gaat worden? Laat het ons vooral weten in de reacties op Facebook. Jouw mening betekent namelijk alles voor ons!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHIARA CREEMERS (@creemerschiara)

Scroll naar boven