“Ali B ging ook vreemd met deze Temptation Island-verleidster”

Er gaan op dit moment meerdere geruchten rond over Ali B. Er wordt namelijk gezegd dat hij zou zijn vreemdgegaan met een oud Temptation Island-verleidster.

Nieuwe geruchten

Roddelpraat was de eerste die kwamen met de beschuldigingen rondom Ali. Hij zou zijn BN’er status hebben misbruikt om vreemd te gaan met een 19-jarig meisje. Maar ook Yvonne Coldeweijer maakte een aflevering over Ali. Ze zei:

Hij was in Dubai met twee meiden gespot in z’n hotel, vorige week! M’n beste vriendin woont in Dubai en daar is dit hot item. Waren twee schaars geklede dames. In z’n hotel aan beide arm een.

Maar dat is nog niet alles. Een ander juicechannel had te vertellen:  “Verschillende bronnen melden ons dat Ali B ook het bed heeft gedeeld met Hung die we kennen van Temptation Island

En zij dacht er op die manier misschien een mediacarrière uit te halen, maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puur voor lust was.

Ali B heeft nog geen reactie gegeven op alle beschuldigingen. Op Instagram heeft hij de comments wel uitgezet. Wij verwachten dat er snel meer duidelijkheid komt over deze geruchten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven