Algerijnse nieuwkomer pikt relatiebreuk niet en gaat ex-vriendin te lijf

Nederland telt talloze nieuwkomers, maar ook andere landen worden overspoeld met migranten. En soms gaat dat nog weleens mis. Althans, vrij vaak.

Nederland telt talloze nieuwkomers, maar ook andere landen worden overspoeld met migranten. En soms gaat dat nog weleens mis. Althans, vrij vaak.

Nieuwkomers

Je hoeft alleen maar een blik te werpen op Ter Apel en omliggende dorpen. Sommige winkeliers stoppen er noodgedwongen mee. Sommige nieuwe medelanders hebben nog nooit een croissantje in het echt gezien en snappen ook niet dat je daarvoor moet betalen.

Afijn, met het importeren van mensen uit een ander land krijg je de cultuur er gratis bij. En daar zit niet iedereen op te wachten.

Mohammed

Op internet gaat er momenteel een video rond van een Algerijnse asielzoeker. Mohammed Amana, 26 jaar, had een Zweedse vriendin gevonden waar hij heel blij mee was

De blondine was echter niet zo blij met Mohammed en wilde van hem af. Maar toen ze het uitmaakte, brak de hel pas echt goed los.

Mohammed besloot naar de woning te gaan waar zij op dat moment verbleef. Dat was niet haar eigen huis, maar die van een bevriende jongen.

Dorpsgek Mohammed belde niet aan, maar klom op een ladder die aan het huis was vastgemaakt. Hij had keukengerei (een mes) bij zich.

Wat volgt is huiveringwekkend. De aanhanger van de religie van de vrede stapt naar binnen en loopt recht op zijn ex af, die hij bewerkt met het keukengerei en een steen. Ook de man waar zijn ex bij verbleef werd door Mohammed enorm te grazen genomen.

Algerijnse nieuwkomer pikt relatiebreuk niet en gaat ex-vriendin te lijf

Deportatie

Het Zweedse gerecht heeft Amana veroordeeld tot twee jaar staatshotel. Als hij die heeft uitgezeten, wordt hij uitgezet naar zijn ‘fantastische’ Algerije en mag hij 10 jaar lang niet meer naar Zweden komen.

Maar wat schetst de verbazing van veel mensen? Mohammed moest al eerder gedeporteerd worden uit Zweden. Alleen is dat nooit gebeurd.

Hoe dat komt? De steekgrage Algerijn is gewoon niet vertrokken en heeft een groot aantal misdaden gepleegd. Daar is hij ook voor veroordeeld.

Misschien dat Zweden hem na zijn tijd in het staatshotel wel deporteert. Want voor je het weet prikt de Mohammedaan weer een andere meid die van hem af wil.

Scroll naar boven