Algerijnse asielzoeker slaat vrouwelijke verkeersregelaar keihard tegen de grond

Minderjarige jongen op vreselijke wijze afgetuigd door groep jongeren

Een Algerijnse asielzoeker die ongeveer op 30 mei een verkeersregelaar bij de avondvierdaagse in Sneek zwaar mishandelde, moet zes weken de cel in. Dat heeft een politierechter bepaald.

De vreemdeling betastte een andere vrouw, waarop de verkeersregelaar te hulp schoot. Daarop duwde hij haar, waarna hij haar met volle kracht boven haar linkeroog sloeg. De politie zag het allemaal voor hun ogen gebeuren, aldus De Telegraaf.

Zakkenrollen

De man had naast betasten en mishandelen nog een andere hobby: namelijk zakkenrollen. Toen politiemensen de Algerijn aanhielden, begon hij de agenten ook nog te beledigen.

Geen herinnering aan

Met de verkeersregelaar gaat het bijzonder slecht. De vrouw heeft aan de mishandeling blijvend letsel aan haar oog overgehouden en krijgt 450 euro schadevergoeding.

De nieuwe Nederlander is onze taal niet machtig en moest zich laten bijstaan door een tolk. Hij zei zich niets van alle feiten meer te kunnen herinneren doordat hij wodka had gedronken. Bovendien, zo stelt hij, had hij toevallig een “zenuwinzinking” gehad.

Als de gevangenisstraf van de man erop zit, zal hij in vreemdelingenbewaring geplaatst worden. Algerije is immers een veilig land en de man heeft hier dus niets te zoeken. Al kan dat later voor problemen zorgen, aangezien er onlangs nog schadevergoedingen werden toegekend aan Algerijnen die in vreemdelingenbewaring zitten. Waarom? Omdat Algerije hun onderdanen liever kwijt dan rijk is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven