Aldi lanceert te gekke slippers en noemt ze Aldidas

Aldi stunt met hele vette zomerslippers en noemt ze Aldidas

Van de week werd bekend dat de Aldi een van de, zoniet de allerduurste supermarkt van Nederland is. Dat wil echter niet zeggen dat je er nooit meer moet komen, want Aldi verkoopt zo nu en dan ook enorm leuke spulletjes.

Zo heeft de marketingafdeling een te gekke stunt uitgehaald, door hele vette slippers uit te brengen met de erg toepasselijke naam Aldidas.

Aldidas

Briljant natuurlijk, die parodie op het wereldberoemde sportmerk Adidas. En dat is nog niet alles want ook de prijs is vele malen aantrekkelijker dan wanneer je een slipper koopt van Adidas. Naar verluidt is er een ware run ontstaan op deze te gekke slippers, want iedereen wil ze natuurlijk hebben.

Dus als je deze zomer over het strand sjokt, moet je uitkijken waar je je slippers laat. Het zou zomaar kunnen zijn dat het halve strand op Aldidassen loopt. Alhoewel, ze liggen vooralsnog alleen in Engeland in de schappen. Dat is ook te zien aan de maat en de tekst natuurlijk.

Aldi lanceert te gekke slippers en noemt ze Aldidas
Foto: Dumpert

Je kunt nu twee dingen doen: als de wiedeweerga naar Londen gaan en  inslaan voor familie en vrienden, of (tevergeefs?) wachten totdat ze ook in Nederland worden uitgebracht.

Scroll naar boven