Agressieve Ron Brandsteder rijdt in op cameraploeg – weigert te reageren

Presentator Ron Brandsteder heeft zich afgelopen vrijdag van zijn slechtste kant laten zien. Hij kwam aanraden op het media park in Hilversum in zijn peperdure Bentley om een programma op te nemen op NPO Radio-5. Op het parkeerterrein werd hij gehinderd door een cameraploeg van NPO 3FM.

Wijnand Speelman

Radiopresentator Wijnand Speelman was buiten aan het jeu-de-boulen met stoelen. Misschien een beetje een dom spelletje, maar dat maakt niet uit. Ron kwam aanrijden en had duidelijk geen zin om even te wachten op zijn collega. Hij besloot het gaspedaal extra in te trappen.

Toen de crew van Speelman niet snel genoeg aan de kant ging, stapte de woedende Brandsteder uit en begon nonchalant de stoelen aan de kant te schoppen. Het lijkt een beetje in de familie te zitten. Zoon Rick heeft ook al de nodige opstootjes gehad met vechtpartijen.

Reactie radio-dj

Wijnand Speelman zei er het volgende over: “Er komt een auto aanrijden, een hele dikke, en die herken ik, want dat is de auto van Ron Brandsteder. En die rijdt heel dicht naar ons toe. Zo van: ‘Ik moet er langs’. We zijn bezig, je ziet dat we live bezig zijn. Maar wat doet Ron, en dat vind ik het heftige, die gaat gewoon gas geven. Zo van: ‘Ik rij door’.”

“Hij stapt uit zijn auto en schopt zo die stoelen aan de zijkant zonder iets te zeggen. Hij stapt weer in zijn auto en rijdt door naar zijn parkeerplaats. Ik verwacht dat wij deze week een bericht krijgen van Radio 5 met een excuses van Ron Brandsteder daarin.”

Nu wil Brandsteder niet in de media reageren op zijn agressieve bedrag: “We hebben Ron natuurlijk even gebeld, maar nog niet kunnen bereiken, dus die excuses zijn vooralsnog niet gemaakt aan 3FM”, werd er duidelijk gezegd tijdens de uitzending van RTL Boulevard.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven