Agent ziet moeder borstvoeding geven op de achterbank van auto en schrijft parkeerboete uit

Guillermina Rodriguez is een moeder van 4 kinderen die veel tijd doorbrengt in Manhattan. Haar jongste is een baby van 3 weken oud en het vervoeren van de kinderen in de stad kan op zijn zachtst gezegd stressvol zijn.

Ze zat onlangs bijna een uur in de file en haar baby begon te huilen. Ze wist dat ze honger had, dus nam ze van de gelegenheid gebruik om stil te staan en haar te voeden. Het was een stressvolle situatie, maar ze wilde doen wat ze kon om voor haar kind te zorgen.

Toen ze een plekje zag, stopte ze en zorgde ervoor dat haar auto veilig in een commerciële zone werd geparkeerd. Ze sprong achterin de auto met haar dochter om haar te verzorgen.

Binnen een paar minuten zag ze een politieagent en een takelwagen buiten de auto. Hij zag haar niet op de achterbank en hij was op een steenworp afstand van het slepen van het voertuig.

Ze toeterde met haar toeter om zijn aandacht te trekken en was blij toen ze erachter kwam dat hij het voertuig niet zou slepen. Wat haar verraste, is dat hij haar nog steeds een boete gaf.

Ze begreep de straf niet, dus liet ze de officier haar baby zien die borstvoeding gaf. Bekijk de video voor verdere informatie:

Bron: Metro