Agent pikt grote waffel van vervelend pestventje niet: ”Je moeder”

Agent pikt grote waffel van vervelend pestventje niet: ''Je moeder''

Soms gaan we even terug in de tijd. Gewoon omdat er toen ook best wel opmerkelijke dingen gebeurden die op de een of andere manier opnieuw viraal gaan. Ditmaal gaan we terug naar februari 2020, toen een agent gevat reageerde op een grote waffel.

Geen respect

Wanneer je in dienst bent bij de politie, krijg je best vaak te maken met scheldkannonades. In andere landen wordt dat vaak beantwoord met een tik op je muil, maar in Nederland schijn je agenten vaak gewoon uit te kunnen maken voor vanalles. Je moet erg ver gaan om een boete te krijgen.

In februari 2020 maakte AT5 een video, waarin te zien was hoe een jongen onder politielint wilde doorfietsen. Op die plek was net een handgranaat gevonden, maar de jongen had daar maling aan.

Hij wilde gewoon onder het lint door. De agent besluit de jongen, die op dat moment al in overtreding is, een correct zetje in de goede richting te geven. Dat pikt het mannetje niet. ”Je moet me niet gaan duwen, ouwe.” Dat had hij beter niet kunnen zeggen.

‘Je moeder’

De wetshandhaver blijkt een kort lontje te hebben. ”Ouwe? Je moer zal je bedoelen, vriend.” Daarop reageert de jongen weer en vraagt wat de agent zei. Als de jongen krijgt te horen dat hij moet oprotten, maakt hij de agent uit voor ‘homo’. Ook steekt hij zijn middelvinger op.

Wat vind jij van de reactie van de agent en die van de jongen? Laat het weten in de reacties en deel dit op je Facebook-tijdlijn zodat anderen het ook kunnen lezen!

Scroll naar boven