Agent krijgt brief van 9-jarig meisje, dan zien ze het briefje van $10 en komen in actie

Een agent in een donut shop klinkt misschien als typisch Amerikaans, maar dit was wel de situatie toen de 9-jarige Brooke in de rij stond bij een benzinestation om donuts te kopen. Toen ze bij de kassa aan kwam, ontdekte ze dat ze niet genoeg geld had.

Het bleek overigens dat er een sympathieke vreemdeling achter haar stond, te wachten tot hij zijn donuts kon kopen (Agent Chad Savannah).

Wat er daarna gebeurde zorgde voor een reactie van liefdadigheid die mijn hart deed doen smelten…

Iedereen kent het wel – je plaatst een bestelling, komt aan bij de kassa en beseft dat je niet genoeg geld hebt. De 9-jarige Brooke beschrijft dit moment op een manier waar we ons allemaal wel in kunnen vinden.

“Ik stond in de rij en ik had niet genoeg geld en ik heb schrok me dood!”, vertelt Brooke aan The Butler Eagle. “Ik wist niet wat ik moest doen.”

Maar gelukkig stond agent Chad Savannah achter haar in de rij en zonder iets te missen bood hij de Brooke aan om haar bestelling te betalen. Brooke stond versteld door het vriendelijke gebaar en zoals veel jonge kinderen in haar positie zouden doen, verdween ze snel uit de winkel nadat ze haar donuts kreeg.

Onverwachte reactie
Toen Brooke thuiskwam besloot ze meteen om een bedankbriefje te schrijven aan haar held in de tankstation en de onbekende agent te bedanken voor zijn daad. In de brief voegde ze vervolgens een briefje van $10 toe om de kosten van de donuts te dekken.

De brief werd doorgegeven aan de vriendelijke politieagent die haar had geholpen. Chad en zijn collega’s waren allemaal ontroerd door de dankbaarheid van het kleine meisje.

“Ik denk dat iedereen hier erg ontroerd is door de liefdadigheid van deze 9-jarige,” zei Chad tegen KDKA News.

De agenten besloten dat Brooke een beloning verdiende en verzamelden wat geld om een ​​$ 50 Toys R Us-cadeaubon voor Brooke te kopen. Ze stuurden de kaart naar het kleine meisje en dachten dat ze wat speelgoed voor zichzelf zou kopen. Maar wat ze in plaats daarvan deed, verraste hen. Ze kocht voor $ 50 aan speelgoed met de cadeaubon en schonk ze aan Toys for Tots.

Toen Chad hoorde over Brooke’s genereuze gift, besloten ze dat ze een speciale traktatie verdiende. Ze nodigden haar uit op het politiebureau, waar ze een volledige rondleiding kreeg. Haar favoriete deel van de dag was om in de politieauto te gaan zitten.

Brooke’s familie zegt dat Brooke helemaal alleen handelde. “We proberen onze kinderen goed op te voeden, zodat ze waarderen wat ze hebben en krijgen” zegt Brooke’s moeder Beth Yost tegen KDKA News.

Brooke is echt een voorbeeld voor ons allemaal – we zouden allemaal wat vriendelijker moeten zijn. Je weet nooit wiens dag je ten goede kunt veranderen! Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als Brooke’s vriendelijke gebaar je versteld deed staan!