Afschuwelijk: Vrouw aangevallen en doodgebeten door pitbulls

Afschuwelijk: Vrouw aangevallen en doodgebeten door pitbulls

De 46-jarige Trena Peed is op een vreselijke manier om het leven gekomen. De vrouw paste op twee pitbulls. Toen zij die honden losliet in haar achtertuin, vielen de viervoeters haar aan en beten haar dood.

Het tragische ongeluk vond plaats in de stad Greensboro, in de Amerikaanse staat North Carolina. De vrouw paste op de twee honden, die ze op gegeven moment losliet in haar achtertuin. Op onverklaarbare wijze keerden de pitbulls zich tegen de vrouw en vielen haar aan.

De naaste buren van de vrouw hebben het slachtoffers om hulp horen schreeuwen. ‘’Het is vreselijk. Ik hoor alleen maar gegil en het geluid van honden’’, zo vertelde een buurvrouw volgens The New York Post tegen het alarmnummer 911 belde.

Gevaarlijke honden

Een van Peed’s zoons was in het ouderlijke huis aan het slapen. Toen hij wakker werd trof hij zijn overleden moeder aan in de tuin. De krant meldt dat de moeder van het slachtoffer haar dochter twee dagen eerder nog gewaarschuwd zou hebben voor de ‘gevaarlijke dieren’.

Onderzoek

Toen de politie ter plaatse kwam hebben zij een van de twee honden geliquideerd. De andere agressor is weggestopt in een asiel waar het beest in quarantaine verblijft. Het is nog niet duidelijk van wie de honden zijn, de eigenaren schijnen zich nog niet gemeld te hebben.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven