Afgrijselijk gezinsdrama: Baby’tje van drie maanden doodgeschoten

a man holding a baby in his arms

Verdrietig nieuws vanuit Frankrijk. In Fontaineblue, in de omgeving van de hoofdstad Parijs, is een baby van slechts drie maanden oud doodgeschoten.

Het meisje werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten. Dat melden lokale autoriteiten en Het Nieuwsblad. Twee mannen zijn aangehouden.

baby covered with white blanket

Vader?

Een man, die claimt de vader van het meisje te zijn, bracht het meisje gisteravond rond 21.40 uur met een schotwond in de borstkas naar de eerste hulp.

Daar verklaarde hij nogal tegenstrijdig. Hij stelde zijn dochtertje zo had aangetroffen toen hij thuiskwam, nadat zijn partner hem had ‘weggestuurd om boodschappen te doen’.

De moeder van het meisje zou op het moment dat de man thuiskwam niet aanwezig zijn geweest. Opmerkelijk genoeg liet de man zijn dochter achter in het ziekenhuis.

Hij ging er vandoor, maar kom twee uur later worden gepakt. Hij verkeerde in gezelschap van een 67-jarige man, zo melden de autoriteiten.

Moeder

De moeder van het meisje werd later op de avond in een andere gemeente gevonden. Ze had twee schotwonden in haar borst.

De vrouw is op het moment van schrijven nog in leven, maar is er vanzelfsprekend erg slecht aan toe. Momenteel wordt een onderzoek uitgevoerd.

Dat moet aan het licht brengen wat er precies is voorgevallen. In de woning van het echtpaar is een geweer gevonden. Deze is in beslag genomen.

Scroll naar boven