Afgrijselijk: Enorme groep omsingelt jongetje en tuigt hem volledig af

Afgrijselijk: Enorme groep omsingelt jongetje en tuigt hem volledig af

Op het internet gaat momenteel een video rond waarin te zien is hoe een enorme groep jongens een blank jochie op een fiets omsingelt, om hem vervolgens een paar rake klappen te geven.

Hele groep

Wij zijn een pertinente tegenstander van geweld. Maar als het dan toch gebeurt, is het ontzettend laf om je met een groep op een iemand te storten.

In onderstaande video gebeurt dat helaas wel. Wat we zien is hoe een blank jongetje op een fiets volledig wordt omsingeld door een groot aantal jongeren, waarvan er eentje aan het stunten is met een scootmobiel.

Die hebben vrijwel allemaal capuchonnetjes op en voelen zich helemaal het mannetje. Hun beoogde slachtoffer doet ’te stoer’ en de jongens willen hem dat graag afleren.

Na een paar seconden slaat een jongen met een blauwe jas de jongen op de fiets van achter. Dat is blijbaar het teken voor anderen om mee te doen.

Het jongetje krijgt een paar flinke klappen, terwijl ook zijn rijwiel het moet ongelden. Aan het eind van de video geeft een donkere jongen nog een rechtstreekse klap in zijn gezicht.

Reacties

De video is op Twitter alleen al 70.000 keer bekeken. Ook zijn de beelden doorgestuurd naar de politie Haaksbergen, waar dit schijnbaar heeft plaatsgevonden.

Hoewel wij niet op de hoogte zijn van de context/aanleiding, is dit natuurlijk schrikbarend. Veel mensen reageren woest en willen zelf actie gaan ondernemen.

https://twitter.com/augurkendraaier/status/1655394249234423808

Gebeurt veel vaker

Bovenstaand incident staat helaas niet op zichzelf. Onlangs deelden wij een video waarin te zien was hoe drie jongens een roodharige jongen omsingelden.

Ze wilden hem graag pakken omdat hij ’te stoer’ deed. Wat de drie knuppels echter niet wisten, was dat hun target enorm bekwaam is als het om vechtsport gaat.

Als een ware meester tikte hij zijn belagers zonder medelijden naar de grond. Of die gastjes hun les geleerd hebben, blijft natuurlijk de vraag.

https://twitter.com/mediawatchr/status/1652223758214545410

Ze zullen alleen wel oppassen om deze jongen weer aan te vallen.

Scroll naar boven