Steve Biro heeft honderden foto’s genomen van een zeearend genaamd Bruce, maar er was er één die opviel tussen de menigte.

“Hij vliegt perfect recht, beide vleugels raken het water”, vertelde hij de BBC. “Die foto viel mij meteen op tussen de andere.”

Die foto is nu viraal gegaan.
 
Biro, die 10 jaar geleden fotografeerde als een hobby, was op bezoek bij Ontario’s Canadian Raptor Conservancy toen hij Bruce, de zeearend, ontmoette.

“Hij is echt geweldig en redelijk goed opgevoed, maar heeft ook een eigen geest”, vertelde hij het ABC.

Biro zette zijn camera op met de intentie om een ​​foto te maken van de roofvogel die over het water vloog. Op dat moment merkte hij dat Bruce niet blij was met de plek waar Biro stond.

“Hij probeerde me eigenlijk weg te krijgen van waar ik zat,” vertelde hij de BBC. “Ik kon de bries van zijn vleugels voelen toen hij over me vloog. De andere mensen die daar waren, hapten naar adem toen hij over mijn hoofd kwam. Het was echt heel opwindend. ”

Biro snauwde weg toen Bruce voorbijging. Het eindresultaat was spectaculair.

“Ik wist dat het een geweldig beeld was toen ik zag hoe evenwichtig het was, maar nooit in mijn wildste dromen verwachtte ik dit.”

Biro’s adembenemende beeld van Bruce, de zeearend, is sindsdien ontelbare keren gedeeld, waaronder op de voorpagina van Reddit.

“Het verwarmt mijn hart om te weten dat ik vreugde kan brengen aan mensen die misschien niet eens in staat zijn om het huis te verlaten.”

Deel deze epische foto met iedereen die je kent!

Wat vind jij? Reageer hieronder