Adam laat zijn vrouw palen door zwarte man, maakt ruzie over ‘wie er beter is’

Adam laat zijn vrouw palen door zwarte man, maakt ruzie over 'wie er beter is'

Adam besloot onlangs dat zijn vrouw verwend mocht worden door een andere man dan hem zelf. Maar dat is niet goed afgelopen. De twee haantjes kregen namelijk een fikse woordenwisseling met elkaar. Onderwerp: wie er nu beter is.

Adam

Als je je bloedeigen vrouw toestemming geeft om het bed te delen met een andere man, moet je jezelf echt laten nakijken. Tenzij…. jullie beiden actief zijn in de ‘volwassenen-industrie’.

Adam is dat niet, maar zijn vrouw ‘Lena the plug’ wel. De twee zijn vijf jaar met elkaar getrouwd. In die tijd mocht Lena alleen met vrouwen het bed delen. Nooit met een andere man.

Maar recent veranderde dat. Hij gaf haar toestemming om te rampetampen met ‘Jason Luv’. Het werd allemaal gefilmd en daarna op ‘AlleenFans’ gezet.

Volgens DailyStair waren de kijkcijfers zo goed, dat Adam een spinternieuwe Lamborghini aan zijn vrouw cadeau heeft gedaan als ‘bedankje’. voor de opbrengsten.

Maar nu is er een grimmige situatie ontstaan tussen Adam en Jason. Die laatste beweert namelijk beter te zijn dan Adam. En dat pikt Adam niet.

In een video, die meer dan 1,8 miljoen keer is bekeken, wendt Adam zich Jason en zegt: ”Hey Jason Luv. Ik vertrouwde je met het totaal doorne*ken van mijn vrouw. Is niet goed gelukt he? Je doet alleen maar stoer, maar die praatjes slaan nergens op. Je bent echt slecht in bed.”

En Adam gaat verder. ”Bro, als ik haar verwen, is het net alsof je moeder aan het koken is met een speciaal ingredient, genaamd liefde. Heb je daar wel eens van gehoord?”

”Nummer drie: laat me je niet exposen. Je weet waar ik het over heb. Het kan heel, heel erg vies worden als ik besluit om dit te doen.”

”Nummer vier: ”Je wil geen problemen in de straten van Los Angeles. Ik kan er voor zorgen dat je niet meer veilig over straat kunt. Ik heb zeer goede connecties.”

”En tot slot…Je mag mijn vrouw nooit meer nemen. Het mocht een keer, maar het was ook gelijk de laatste keer. Heb wat respect.”

Jason

De reden waarom Adam helemaal uit zijn plaat is gegaan, is omdat toen Jason werd gevraagd of hij beter is in bed dan Adam, hij zei: ”Ja, natuurlijk, wat denk je zelf?”

Inmiddels is Jason zich een hoedje geschrokken en heeft hij de media zelf benaderd. Hij stelt dat hij doelde op het fysieke gedeelte, omdat hij een stuk gespierder is dan Adam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena The Plug (@freelenatheplug)

Scroll naar boven