Action komt met superactie: win 1 jaar gratis winkelen!

Action komt met superactie: win 1 jaar gratis winkelen!

Vrijwel iedereen in Nederland komt wel eens in de Action. Deze prijsvechter biedt vaak geweldige dingen voor een prikkie. Hoe zou jij het vinden om een jaar lang helemaal gratis te kunnen winkelen in de Action? Dat is toch een droom die uitkomt?

Instagram

Die droom kan voor jou werkelijkheid worden, want Action heeft via Instagram een winactie bekendgemaakt. De hoofdprijs is dus een jaar lang gratis winkelen.

Kansmaken op deze schitterende prijs is niet moeilijk en je hoeft er ook niet veel te doen. Aarzel dus niet en doe mee aan de actievoorvoorwaarden. Wie weet kun jij binnenkort gratis shoppen voor je jezelf, maar ook voor familieleden en vrienden in de Action!

Wat moet je doen?

Kansmaken is dus helemaal niet moeilijk. Om mee doen verwacht Action van jou dat je een ‘hack’ deelt op Instagram. Laat zien hoe creatief en handig je bent met een product uit de winkel en post dat op Instagram.

Action heeft duizenden producten, dus er zit vast wel iets bij waar je inspiratie van krijgt. Je deelt de ‘hack’ dus op je sociale media kanaal en tagged Action.

De actie loopt van 29 april tot en met 20 juni dit jaar. Hierna zal Action de winnaar bekendmaken. Hopelijk ben jij dat (of iemand die je kent).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Action Nederland® (@actionnederland)

1 minuut gratis winkelen

Tien maanden geleden won Marijke al 1 minuut gratis winkelen. Het enige wat ze hiervoor deed, is het scannen van haar klantenkaart. In onderstaande video kun je zien wat Marijke allemaal in haar winkelwagentje heeft weten te proppen in slechts een minuut.

Marijke mag 1 minuut GRATIS winkelen bij ACTION! 😱😱😱

 

Scroll naar boven