Acteur Stefan de Walle deelt vreselijk verdriet met de wereld

stefan de walle

Stefan de Walle, bekend van onder andere Flodder, waarin mogelijk een musicalversie komt, speelt in de tragikomedie Herman. Deze productie gaat over een man die een zware scheiding doormaakt. “Hermans verhaal is niet precies mijn verhaal, maar er zijn zeker overeenkomsten.’

Stefan de Walle deelt verdriet

‘We ervaren allemaal verlies in ons leven. Een scheiding is ook een vorm van verlies,” vertelt Stefan in een interview met Libelle. Hij heeft een zeer pijnlijke scheiding doorgemaakt. In een interview met Libelle deelt hij openhartig over deze moeilijke periode in zijn leven.

Tijdens die periode voelde Stefan veel eenzaamheid, pijn en verdriet, maar de tijd vlak voor de scheiding vond hij nog zwaarder. “Het was verwarrend. Ik probeerde de relatie te redden en hoopte: misschien komt het nog goed. Toen de beslissing eenmaal viel, voelde ik ook een zekere bevrijding.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefan de Walle (@stefandewalle)

Gelukkig vond hij snel weer nieuwe contacten en herontdekte hij het liefdesgeluk. “Plotseling gebeurde er weer veel in mijn leven. Dat gaf me het gevoel dat ik weer leefde, dat ik in beweging was.” Stefan kijkt niet verbitterd terug op zijn huwelijk en neemt zijn ex-partner niets kwalijk. “Als het voorbij is, is het voorbij. Soms heeft een van de twee wat langer nodig om dat te beseffen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefan de Walle (@stefandewalle)

Wij willen Stefan een hart onder de riem steken. Hij is en blijft een van onze favoriete Nederlandse acteurs. Vind jij dit ook? Laat dan zeker een reactie achter op onze Facebookpagina. Op deze manier kunnen wij verhalen voor je blijven schrijven.

Scroll naar boven