Acteur Bilal Wahib (Mocro Maffia) aangehouden door zedenpolitie

bilal wahib

Vanochtend stonden de kranten vol met het nieuws over de aanhouding op Acteur Bilal Wahib. Hij speelde een grote rol in de Videoland hitserie Mocro Maffia. Ook heeft hij bekendheid gekregen als zanger/rapper. Gisteravond zou hij, samen met mede Mocro Maffia acteur Oussama Ahammoud op een live-stream aan een 12-jarige jongen gevraagd hebben om zijn geslachtsdeel te laten zien.

Zedenpolitie bij Bilal Wahib

Ondanks dat de politie nog steeds ontkent dat het om Wahib gaat, circuleert de video al de hele ochtend op het internet. In de video die rondgaat op sociale media is te horen hoe hij zijn fan € 17.000 beloofd als hij zijn geslachtsdeel liet zien. Het jongetje twijfelt nog even, maar besluit dan zijn jongeheer uit zijn broek te halen voor de ogen van duizenden kijkers.

Exit?

Daarna hoor je de acteurs luidkeels lachen. “Hij heeft gewoon zijn piemel laten zien”, schatert Wahib het uit van het lachen. Is dit het einde van zijn carrière? Daar lijkt het tenminste op. Het muzieklabel TopNotch heeft aangegeven alle werkzaamheden rondom Bilal stil te leggen. BNN vara-programma Teenage Boss, waar Bilal presentator van is, heeft ook afstand genomen van het incident. Het is nog onduidelijk wat er verder gaat gebeuren.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven