Absurde beelden: Meisje steekt vuurpijl af in volle bus

Absurde beelden: Meisje steekt vuurpijl af in volle bus

Het internet staat vol met bizarre verhalen. We beginnen de ochtend dan ook meteen goed, met aandacht voor een meisje dat het leuk leek om vuurpijl af te steken in een volle stadsbus. Ze richt het vuurwerk ook nog eens op passagiers.

Sommige mensen hebben het wiel niet uitgevonden zeg maar. Op sociale media circuleert nu een video waarin te zien is hoe een meisje met een stuk vuurwerk in een stadsbus staat.

Wat ze in haar handen heeft, is erg zwaar. Dat bewijst de afbeelding die op de verpakking staat afgdrukt. Het gaat om een sierpijl.

Afsteken in volle bus

Na een paar seconden steekt het meisje de lont aan. Te zien is hoe passagiers massaal onder hun stoelen duiken, terwijl er hard wordt geschreeuwd.

Ze richt de pijl op de achterzijde van de bus. Wonder boven wonder wordt er niemand geraakt door de pijl. Het meisje (14) gaat daarna snel de bus uit.

Niet veel later is ze aangehouden. Ze zal op korte termijn voor de rechtbank moeten verschijnen om uit te leggen wat hier precies de bedoeling van was.

Volgens de vervoersmaatschappij is het al de zevende! keer in een paar weken tijd dat er vuurwerk afgestoken wordt in een bus.

Scroll naar boven