Absurde beelden: Ajax-fans slopen eigen stadion

Ajax

Het is momenteel zeer onrustig bij de Johan Cruijff ArenA. Doldwaze ‘supporters’ met een laag IQ kunnen het waardeloze spel van hun ploeg tegen landskampioen Feyenoord niet verkroppen en zijn begonnen met het slopen van het stadion.

Wedstrijd gestaakt

Feyenoord had vanmiddag een makkie. Waar er tot vorig jaar al jarenlang niet was gewonnen van Ajax, was het deze editie wel anders.

De Rotterdammers speelden zelf niet best, maar Ajax bakt er al weken helemaal niets van. De formatie van Arne Slot stond binnen een kwartiertje al met 0-2 voor.

Na de eerste goal van Santiago Gimenez werd er een bekertje gegooid. Het duel lag negen minuten stil voordat de dader er onder begeleiding van stewards uitgeknikkerd werd.

Nadat Gimenez ook de 0-2 maakte, werd het heet in Damsko. Toen Igor Paixao kinderlijk eenvoudig de 0-3 maakte, kregen sommige Amsterdammers het te kwaad. Ze besloten de wedstrijd te saboteren door fakkels op het veld te gooien. Je vraagt jezelf af wat mensen bezielt.

Na een onderbreking kwamen de spelers weer terug. Rond de 60e minuut werd er weer met fakkels gegooid. Dit keer werd het duel definitief gestaakt.

Hoofdingang

Het staken is voor een grote groep ontevreden fans de hoofdingang te bestormen. Op beelden is te zien hoe de deur van de Johan Cruijff Arena wordt ingetrapt. De mobiele eenheid is massaal aanwezig. Maar goed, hoe veel klappen sommigen ook krijgen, nog dommer worden ze er niet van.

Wat ons betreft mag de ME zich even flink uitleven op die zogenaamde supporters. In de tussentijd vindt er overleg plaats over wat er nu moet gebeuren.

Want dat het zo niet langer kan staat als een paal boven water. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd uitgespeeld gaat worden.

Scroll naar boven