Absurd: dit bewijst dat Massa is Kassa volledig in scène is gezet

Brekend nieuws: 'John de Mol zegt vertrouwen in Massa is Kassa op'

Seizoen 10 van Massa is Kassa is nog maar net begonnen en de kijkcijfers storten volledig in. De komst van Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, lijkt de serie alleen maar negatief te beïnvloeden en dus is er paniek.

Wendy van Hout

Twee weken geleden maakte Peter Gillis bekend dat hij een vervanger voor Nicol Kremers had gevonden. Wendy van Hout uit Eindhoven mag vanaf nu zijn veters strikken.

Die doet dat overigens met groot plezier, want de Brabantse kijkt haar oogjes uit van alle luxe waar ze ineens van profiteert. ”Ik kom uit een andere wereld, zei ze daar zelf over.”

Kijkers trekken

Peter is inmiddels ten einde raad. Hij doet er alles aan om kijkers te trekken voor zijn realityshow. Op Facebook maakt hij wekelijks reclame en in elk interview blijft haar maar doorzagen over zijn nieuwe liefde. Veel mensen vinden het inmiddels irritant worden.

Peter wil graag de Gouden Televizier-Ring winnen. Op Facebook schrijft hij: ”Heb jij de leader van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa al gezien? Ik word er foxwild van. Uiteraard met Wendy, want zij is onderdeel van de familie”, aldus Peter.

Hij smeekt zijn kijkers vervolgens op Massa is Kassa te stemmen inzake de Gouden Televizier-Ring. ”Stemmen kan nog tot 7 juni.”

‘Kots op die familie’

Inmiddels is wel duidelijk dat kijkers vinden dat ‘die bolle’ de Televizier-Ring helemaal niet verdient. Dat blijkt wel uit alle reacties onder het bericht.

Iemand schrijft: ”Ik kan er niet naar kijken, ik kots van die familie.” Wat opvalt is dat mensen vooral kijken door niemand minder dan Frank Lammers, die het commentaar verzorgt. ”Alleen Frank Lammers maakt het programma leuk. De enige normale in de serie.”

In scène is gezet

Maar er is nog iets wat zorgt voor afhakende kijkers. Mensen denken bewijzen te hebben gevonden dat alles compleet nep is en totaal in scène is gezet.

Iemand schrijft: ”Ik heb 10 minuten gekeken, wat een toneelstuk zeg. Dit moeten ze eraf halen. Een andere reactie luidt dat de intro van de serie al gemaakt was voor de serie. ”Leuk toneelstukje voeren jullie op zeg.”

Het ziet ernaar uit dat de problemen van de heer Gillis zich blijven opstapelen. Na ruzie met meerdere gemeentes en lagere kijkcijfers, kreeg hij gisteren ook te maken met Nicol Kremers. Zijn ex-vriendin besloot foto’s naar Shownieuws te sturen en daarop is te zien hoe ze enorm is toegetakeld.

Scroll naar boven